Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

1.000 udstillere på Ferie for Alle

Omkring 1.000 udstillere med tilbud på rejser, camping, feriedestinationer, golf og fritidsudstyr indtager MCH Messecenter Herning, når Ferie for Alle for 16. gang åbner dørene til hele verden på én enkelt weekend.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og besøges år efter år af flere tusinde ferielystne livsnydere. Fra fredag 22. til søndag 24. februar 2013 går det igen løs i Herning med et stærkt udstillerfelt inden for fem områder: Udland, Danmark, Camping, Golf og Udeliv.

Og projektchef Anders Ladefoged Mortensen garanterer, at der blandt de omkring 1.000 forskellige udstillere kan findes noget for enhver feriesmag:
 
– Vi er utrolig stolte af den stærke og årligt tilbagevendende opbakning, vi oplever fra både gæster og udstillere. Flere udstillere kommer langvejs fra for at gøre Ferie for Alle til deres eneste udstillingssted i Danmark – blandt andet Seychellerne og Guadeloupe, der er med for første gang. Og de mange udstillere har igen i år gode tilbud med til de besøgende på messen.
 
Som traditionen byder, er et land udråbt til Partnerland og får derfor særlig fokus på messen. I år er landet Danmark. Udstillerskaren i Danmarks-hallen tæller destinationer over alt i Danne-vang og byder bl.a. på masser af smagsprøver af danske egnsretter. Fra scenen bliver hallens lydkulisse skabt af levende musik og underholdning, hvor besøgende blandt andet kan lære, hvordan man laver hjemmerøgede fisk af herrerne bag DR2-succesen ”Storrygeren”.
 
– Danmark rummer et væld af feriemuligheder inden for stort set alle ferietyper, og det bekræftes blot, når man tager et kig på listen over de mange forskellige udstillere i Danmarks-hallen, siger Anders Ladefoged Mortensen.
 
For de besøgende, der er på jagt efter ferie uden for Danmarks grænser, er udbuddet også stort. Faktisk er det større end nogensinde. Og bredden i udstillerne betyder, at der kan findes alt fra ferier på solbeskinnede øer i Caribien og krydstogter på verdenshavene til safariture på savannen og vandringer i de norske fjelde.
 
Ferie for Alle udvidede i 2012 det populære Udland-område fra én til to haller for at gøre mere plads til de mange udstillere. Dette fortsætter på den kommende messe og vil igen give mere gangplads og flere hvileområder til de mange besøgende i de 13 messehaller.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us