Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Video: Inspiration fra Florida giver lokale ildsjæle filmroller

Ringkøbing Fjord Turisme har kigget lidt rundt for at se hvordan andre forsøger at tiltrække turister, og dermed får lokale ildsjæle nu muligheden for at optræde i filmroller.

Der er blevet skabt syv film i en serie kaldet “Meet Us”, der stiller skarpt på en række passionerede lokale, den utæmmede natur og den autentiske kultur på Vestkysten. En rødskægget viking, en bunkerekspert, og et par glødende madentusiaster er blandt de medvirkende.

– Når vi er på ferie, er vi nysgerrige på de lokale og deres liv. Mødet med de lokale er tit en af de oplevelser, vi husker bedst bagefter. Den nysgerrighed spiller vi på i de her nye film, og vi håber selvfølgelig, at det inspirerer potentielle gæster til at tage hertil. Det unikke ved Meet Us-filmene, er, at gæsterne kan ske at møde filmens medvirkende i virkeligheden, når de kommer hertil, fortæller turistdirektør Lykke Nielsen Høj:

– De syv film viser, at Ringkøbing Fjord-området ikke kun byder på lækre strande, flot natur og hyggelige byer. De mange lokale, vi har, der i deres arbejde og fritid er drevet af passion, er en mindst ligeså stor attraktion for vores gæster. De lokale er eksperter i vores område. I vores madtraditioner, natur og historie og de elsker at dele deres passion og viden med gæsterne.

I hver af de syv film, der alle varer 3-4 minutter, præsenteres seerne for en inspirerende og passioneret ildsjæl fra Ringkøbing Fjord-området. Den 77-årige fisker i Hvide Sande, som vil fiske ”så længe han kan kravle” og Dorthe Fjord Tarbensen og hendes mand Jens Ingvard Larsen, der sammen har skabt en lille lokal madrevolution med Vestkystens Gårdbutik. I Rinkøbing guider Eva Bay-Jørgensen og hendes mand os rundt i de gamle kvarterer, og i Skjern Enge viser naturvejleder Sabine Jensen sit højtelskede naturområde frem. I de tre resterende film følger kameraet en 17-årig danmarksmester i wakeboard, en rødskægget viking i Bork Vikingehavn og en lokal ekspert i vestkystens bunkere.

Filmene skal bruges i Ringkøbing Fjord Turismes markedsføring overfor både danske og udenlandske gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us