Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Turistpris til Blåvand Kurbad og Wellness

Wellness med fokus på alternativ energi og med reduktion af CO2-udledningen som et erklæret mål.

Det er konceptet bag et nyt feriecenter i Blåvand ved den jyske vestkyst.

Og nu er Blåvand Kurbad og Wellness hædret med Danske Rejsejournalisters turistpris Den lille Havfrue ved åbningen af Ferie for Alle 2010 i MCH Messecenter Herning.

– Brug af alternativ energi og reduktion af CO2-udledningen har stået øverst på dagsordenen hos såvel politikere som virksomheder og almindelige borgere. Blåvand Kurbad og Wellness har vist vejen med et wellnes-center, som i kraft af solenergi og jordvarme sætter helt nye standarder og går forrest i kampen for at nedsætte CO2-forbruget. Centret er et forbillede for enhver energi- og miljøbevidst virksomhed, som på eksemplarisk vis udnytter jordens vedvarende energiressourcer, lyder det i motivationen fra Anne-Vibeke Isaksen, formand for Danske Rejsejournalister.

Wellness-centret åbnede den 11. juni 2009, og her kan gæsterne med den allerbedste miljøsamvittighed lade sig forkæle med velvære og luksus med direkte udsigt til Vesterhavet. Blåvand Kurbad og Wellness er etableret i direkte forbindelse med Hvidbjerg Strand Feriepark tæt ved Esbjerg.

– Vi har arbejdet hårdt for at få wellness-centret op at stå og er meget beærede over at modtage prisen. Den Lille Havfrue er et smukt symbol på Danmark, og vi er glade for at få hende til Vestjylland, udtaler direktør Steen Sleikjær, Blåvand Kurbad og Wellness.

Det er ottende gang, at Foreningen af Danske Rejsejournalister uddeler Havfrueprisen på Ferie for Alle. Prisen uddeles én gang om året til en person eller en virksomhed, der har gjort noget særligt for danskernes ferieoplevelser i deres eget land.

Billedtekst: Ved åbningen af ferie- og rejsemessen Ferie for Alle 2010 i MCH Messecenter Herning modtog direktør Steen Slaikjær turistprisen Den lille Havfrue. Prisen blev overrakt af formand for Danske Rejsejournalister, Anne-Vibeke Isaksen. Fotograf: Birgitte Rødkær.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us