Stort antik, kunst og retromarked ser lyset i Skagen

Aldrig har interessen for antik, retro og genbrug været større.

Det gælder også blandt sommergæsterne i Toppen af Danmark, hvor turistbureauerne kan berette, at efterspørgslen på lokale antik- og retro -butikker er stor, og derfor vil en gruppe ildsjæle fra hele Danmark satse på et ny, årligt tilbagevendende indendørs Antik-, Kunst- og Retro Marked i Skagen.

Initiativtager og koordinator for den nye salgsmesse for Antik, Kunst og Retro, Benny Bederholm, fortæller begejstret, at der pt. er tilmeldt mere end 30 spændende udstillere fra hele Danmark, der vil komme med det bedste, de har at præsentere:

– Der bliver varer af alle kategorier – og noget for enhver smag – med blandt andet specialstande for samlere. F.eks. vil en af landets største skiltehandlere være at finde med de for tiden meget populære emaljeskilte, efterspurgt i hele Europa som en del af en moderne, individuel boligindretning.

Benny Bederholm fortæller videre, at udstillere med speciale i guld og sølv, glaskunst, porcelæn, gammelt antikt legetøj, som f.eks. Tekno, dukker og ting til dukkehuse, også vil kunne træffes på markedet. Men man vil også kunne gøre et kup i sjove gamle sparebøsser, reklameeffekter, teaktræsmøbler, lamper og hotte ting fra 50 og 60’erne, Just Andersen figurer og meget, meget mere.

Der er således budt op til et rent slaraffenland for alle, der elsker at gøre et godt fund til den helt rigtige pris.

Benny Bederholm og hans store netværk af antik og retro-entusiaster glæder sig meget til at møde publikum på det indendørs antikmarked på Toppen af Danmark i weekenden 1. – 2. august 2015, hvor man forventer et rykind på omkring 12.000 gæster fra såvel Nordjylland som sommergæster i ferielandet på Toppen af Danmark.

Yderligere informationer om Toppen af Danmark, se http://www.skagen-tourist.dk/toppenafdanmark/turist

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.