Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Singapore Zoo efterlyser fødselarer

Singapore Zoo åbnede dørene for første gang den 27. juni 1973 og rangerer i dag blandt verdens bedste zoologiske haver.

I anledning af stedets 40-års fødselsdag er resten af 2013 spækket med festlige arrangementer – blandt andet efterlyses personer med samme fødselsdag til et brag af en fest og uforglemmelige zoo-oplevelser.

Singapore Zoo er kendt for nogle af verdens smukkeste omgivelser, hvor man kan opleve dyrene strejfe omkring i åbne og naturlige miljøer. Det er en succeshistorie bygget på entusiasme, der på mange måder afspejler Singapores egen succes som nation, og som i den grad hylder det vilde dyreliv og det hårde arbejde for at bevare truede dyrearter.
 
– For et ungt zoo i et tilsvarende ungt land er det at fylde 40 år stort, og det er et tidspunkt både til refleksion og til at kigge fremad. Vi har lært meget hen ad vejen, og vi er vokset sammen med vores gæster, der sætter pris på vores anstrengelser for at uddanne folk og bevare truede arter. Vi har stræbt efter spændende og meningsfulde oplevelser, og vi håber, vi har inspireret vores gæster til at værdsætte natur og dyreliv, siger Claire Chiang, Chairman ved Wildlife Reserves Singapore.
 
For at fejre 40-års dagen med manér stiller Singapore Zoo an med en masse sjove aktiviteter fra nu af og indtil årets udgang. For eksempel efterlyses personer, der ligesom hende selv – Singapore Zoo – kom til verden d. 27. juni 1973. Er du blandt de heldige, kan du sende en mail til corpcomms.szg@wrs.com.sg og blive inviteret til en særlig fødselsdagsfejring, der blandt andet byder på en eksklusiv zoo-tur med en af stedets pionerer.
 
Med blot ringe viden om zoologiske haver, men derimod en enorm entusiasme og fremsynethed tog et ungt team opgaven på sig og skabte Singapore Zoo, der fra starten blev kendt for sit nyskabende åbne koncept, hvor dyrene kan opleves på nært hold i deres naturlige omgivelser. Den 26 hektar store dyrepark ligger i den frodige Mandai-regnskov og huser mere end 300 forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr – heriblandt flagskibet orangutangen.
 
Gennem årene er Singapore Zoo blevet et større uddannelses- og rekreativt center, der har udviklet sig i takt med såvel landet som befolkningen samt de utallige turister, der besøger øriget hvert år. Det vilde dyreliv er blandt Singapores allermest populære familie- og turistattraktioner, og hvert år besøges parken af over 1,7 millioner mennesker.
 
For mere information se http://www.zoo.com.sg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us