Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Seks danske campingpladser er blevet ADAC Superpladser

Seks danske campingpladser er blevet udnævnt til at være ADAC Superplatz, altså indenfor den højeste europæiske kategori af campingpladser.

Sidste år var der fem, som alle sammen er blevet genudnævnt, og nu er der kommet endnu een til.

Det drejer sig om Skiveren Camping, som er blevet smykket med den fornemme hæder. Campingpladserne Bøsøre Strand Feriepark, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Klim Strand Camping og TopCamp Bøjden Strand er blevet genudnævnt til at være en ADAC "Superplatz".

Med seks "Superplatz" er Danmarks placering som et af de absolut bedste campinglande i Europa blevet understreget. I det øvrige Norden er der kun én anden plads, der er "Superplatz", og det er en campingplads i Sverige.

– Udnævnelsen af en ny og genudnævnelse af fem danske campingpladser til "Superplatz" viser, at Danmark fortsat er med i den europæiske top.  Vi er blandt de lande i Europa, der har det højeste antal "Superplatz" i forhold til landets samlede antal campingpladser. Det flotte resultat understreger den retning med komfort og kvalitet, som alle danske campingpladser har fulgt i de senere år, siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

Betegnelsen "Superplatz" svarer til restauranternes Michelin-guide. Det er derfor af stor betydning, når en campingplads bliver udnævnt til "Superplatz" af ADAC.

Selvom Danmark til stadighed fremhæves som et af Europas bedste campinglande, kommer der færre og færre udenlandske gæster.

– Ja, vi må desværre konstatere, at specielt de tyske og hollandske gæster synes, at det er for dyrt at holde campingferie i Danmark: Det er meget ærgerligt, når vi nu har sådant et godt produkt. Men det er svært at tiltrække gæster, når de f.eks. kan læse, at det dyreste sted i Europa, man kan købe en cafe latte, er i Danmark. Vi håber virkelig snart, at regeringen vil give os en hjælpende hånd, så vi kan blive mere konkurrencedygtige, siger Poul Fejer Christiansen.

Men kære campingpladsejere: Hermed en lille opfordring fra TuristNYT – sæt prisen ned på cafe latte i den kommende sæson, og tjen noget et andet sted!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us