Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Operafestival i Jerusalem

Efter succesen sidste år med den første Jerusalem International Opera Festival præsenterer Jerusalems Kommune og den Israelske Opera den anden Jerusalem International Opera Festival i september 2012 med tre imponerende arrangementer ved Sultanens Pool ved foden af de gamle bymure.

Men som en optakt til septemberfestivalen og for at være samtidig med Masada Opera Festival i juni 2012 vil tre operakoncerter også finde sted i Zedekias Hule i den gamle by den 6. – 14. juni 2012. Disse koncerter vil byde på 60 minutter af Verdis fantastiske musik med højdepunkter fra La Traviata og blive opført under ledelse af den Israelske Operas sangere, akkompagneret af et lille ensemble. Og alt dette inde i den betagende smukke og intime atmosfære i Zedekias Hule i den gamle by – et unikt sted for en operakoncert.

Jerusalem International Opera Festival vil starte den 6. september 2012 ved Sultanens Pool med en af de mest populære operaer på repertoiret: La Boheme. Denne imponerende operaopsætning vil omfatte et gigantisk kor, børnekor og internationale operasolister i fortryllende kostumer sammen med fascinerende forevisninger på de gamle bymure.

Den 9. september ved Sultanens Pool vil der i forbindelse med den jødiske bøn Avinu Malkeinu blive afholdt en koncert med opera-hits og kirkemusik, hvor førende internationale sangere og operatenorer vil opføre nogle populære kirkelige sangperler i repertoiret sammen med tidernes største tenor-arier.

Festivalen slutter den 11. september med en magisk blanding af opera og film: Pretty Woman Meets The Fifth Element. I denne opførelse vil klip fra film som Pretty Woman, Moonstruck, The Fifth Element, Amadeus, A Room with a View, Casino Royal, Driving Miss Daisy og Bend it Like Beckham blive vist på en kæmpestor skærm på de gamle bymure, medens operasolister optræder live på scenen med musik, der er knyttet til disse film.

Flere informationer om programmet og billetter/pakker kan ses her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us