Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Nyt stort wellness-resort åbner i Sæby

Fredag den 7. december 2007 slår Hotel Viking i Sæby dørene op for et helt nyt wellness-resort.

Det familieejede hotel har netop udvidet med en 2.700 kvadratmeter stor tilbygning, som indeholder en lang række eksklusive wellness-faciliteter. Sammen med hotellet udgør bygningen Danmarks for tiden største fuldt integrerede hotel- og wellness-center.

I det nye wellness-center finder de besøgende alt lige fra spa- og dampbade til koldtvandsbassin, saunaer, fitnesslokaler og hvilerum. Centerets indendørs pool er udstyret med boblezone og massagebænk. Herfra kan man svømme udenfor, hvor der venter en udfordrende rotunde med modstrømsanlæg. Til det udendørs anlæg hører også et stort 36 grader varmt saltvandsbassin og et 12-personers spabad – begge placeret på en dejlig tagterrasse med udsigt over Kattegat.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort tilbyder desuden diverse krops- og ansigtsbehandlinger, herunder massage, aromaterapi, bodypeeling, pedi-/manicure og meget mere. Wellness-centeret råder over hele otte behandlingsrum, hvor professionelle massører og hudplejeeksperter står klar til at forkæle stedets gæster. Var det for eksempel noget med en ”hot stone masssage” og en ”chocolate spa pedicure”? Eller hvad med en tørbørstning af kroppen, efterfulgt af urte-spabad og luksus kropsindpakning med afsluttende massage?

Wellness-centerets Aqua Spa afdeling har åbent dagligt fra klokken 9.00 til 21.00. Entréprisen for hotellets gæster er 125,- kroner per person fra mandag til torsdag, og 195,- kroner per person fra fredag til søndag samt på helligdage.

Besøgende, der ikke overnatter på hotellet, betaler henholdsvis 225,- kroner (mandag-torsdag) og 295,- kroner (fredag-søndag samt helligdage). I prisen er inkluderet: Badekåbe, badelagen, tøfler, frisk frugt, juice og isvand samt adgang til fitnesslokalet. Behandlinger i centerets wellness-afdeling, der har åbent mandag til lørdag fra klokken 9.00 til 18.00, er ikke medregnet i denne pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us