Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Ny stor tilbygning ved Glasmuseet i Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft er nu ved at være færdig med en stor moderne tilbygning, og indvielsen sker på museets 20 års fødselsdag, den 28. juni 2006.

Danmarks internationale glasmuseum, smukt beliggende ved Ebeltoft Vig, indvies af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Det er en ære for Glasmuseet, at Dronningen i forbindelse med indvielsen har erklæret sig villig til at påtage sig hvervet som museets protektor.

Den 970 m2 store tilbygning rummer alle moderne museumsfaciliteter – udstillingslokaler, café, butik, magasin og lukket museumshave, hvorfra der er adgang til museets nye glasværksted.

Hermed får museet mulighed for fremover at præsentere moderne glaskunst i dens mangfoldige udtryk og samtidig tilbyde de besøgende det service- og aktivitetsniveau, der kræves af en moderne museumsvirksomhed. Bygningen rummer fleksible udstillingslokaler med optimale muligheder for at udstille såvel store som små værker, installationer og planglas.

De fleksible og indbydende udstillingsrum er skabt af det danske arktitektfirma 3xNielsen, specielt for skiftende udstillinger af glaskunst samt publikums-arrangementer.

Det nye museumsanlæg byder den besøgende et varieret repertoire af visuelle oplevelser, spændende fra udstillingsbygningens intense fokus på glassets uendelige udtryksmuligheder, over museumshavens himmelhøje udstillingsrum, og afsluttende med et cafébesøg med panoramaudsigt over vandet og træskibshavnen.

Tilbygningen danner en vinge ud fra den eksisterende museumsbygning, hvor der foruden administration fortsat er udstillingslokaler, galleri, kontorer samt et nyindrettet tilgængeligt bibliotek med et velassorteret udvalg af litteratur indenfor moderne glaskunst.

Glasmuseet i Ebeltoft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us