Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Nu skal naturisterne have tøjet på

Politin Camping på Krk (Kroatien) går denne sæson i møde som et fuldkomment forandret feriemål.

Den tidligere 3-stjernet campingplads for naturister er blevet til en 4-stjernet kaldet Camping Krk, og er nu en campingplads for påklædte gæster.

Den kroatiske turismevirksomhed Valamar investerede over 15 millioner HRK i udviklingen af dette produkt i Kroatiens camping udbud: en campingplads, der kan prale af opvarmet swimmingpool, udsigt over Krk by og et yderst udviklet wellness program. Camping Krk bliver nu et feriemål for børnefamilier med en bred vifte af underholdnings- og undervisningsmuligheder til rådighed.

Camping Krk har også fået nye luksuriøse parceller og højkvalitets mobile hjem; faciliteter der kan kaldes Glamping (glamourøs camping). Ud over at være udstyret med moderne bekvemmeligheder (satellit tv, mikrobølgeovn, kaffemaskine, aircondition og køkken) har de mobile hjem nu op til to værelser og to badeværelser med udsigt til havet.

Selvom Camping Krk nu er campingplads for påklædte gæster, holder den stadig sin naturist tradition i live ved at tilbyde en naturist strand lige ved siden af pladsens sydlige ende. Stranden er til fri rådighed for alle gæster og har strandbar, toilet samt strandstole til leje og bliver løbende vedligeholdt.

For gæster, der stadig længes efter en fuldkommen naturist oplevelse, tilbyder Camping on the Adriatic special pakker på deres mest attraktive naturist campingpladser Istra og Solaris. Der gives 20 procent rabat på den samlede regning til de gæster, der har ferieret i Politin de sidste tre år, forudsat at de vælger at bo på standard eller komfort parceller på Porecs førende naturist campingpladser Istra og Solaris.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us