Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Morderiske weekender på hotel

På det lille stråtækte hotel Genueser Schiff har du mulighed for at agere som detektiv for en weekend og løse en spændende mordgåde.

Der er begået et mord i det lille hotel Genueser Schiff beliggende ved Østersøen og gæsterne får til opgave at agere som Miss Marple eller Sherlock Holmes.

Mens vinden suser og vandet bruser udenfor skal du sammen med de andre hotelgæster løse mordet i løbet af en weekend, som bestemt ikke bliver kedelig. Løbende opstår der forskellige mystiske gåder som sikkert vil give dig gåsehud.

Hotel Genueser Schiff byder i løbet af efteråret og vinteren på spændende weekendophold, hvor du får behov for at anvende både instinkt og logik. Krimien varer fra fredag aften til søndag formiddag og prisen for en nervepirrende weekend på Hotel Genueser Schiff ligger mellem 280 og 330 euro pr. person. Den omfatter to overnatninger og alle måltider.

Har man ikke lyst til at løse mordsager, men bare slappe af, er hotel Genueser Schiff også en ideel ramme.

Det hyggelige hotel ligger direkte ved Østersøen midt i den skønneste natur. Her kommer den eneste “støj” fra vandets brusen og vindens susen. Der er mange muligheder for at nyde nogle dejlige dage ved havet, uanset om man ønsker at holde en aktiv eller en afslappet ferie. Området er perfekt til cykel- og sejlture, og her er bl.a. også mulighed for at spille golf og tennis. Har man bare lyst til at slappe af, kan det gøres med gåture langs stranden, eller hvad med at nyde en god bog under et tæppe i en strandkurv?

Hotellet er opkaldt efter et digt af Friedrich Nietzsche og er indrettet med gamle møbler som giver en hyggelig atmosfære. Næsten alle værelser har havudsigt og er individuelt indrettet. Her er plads til både store og små familier. I hotellets restaurant serveres der mad med udsøgte råvarer, for eksempel fisk fra de lokale fiskerleje.

Hotellet ligger i det lille fiskerleje Hochwacht nær Oldenburg, blot ca. en times kørsel fra færgeovergangen Rødby-Puttgarden. Herfra er det oplagt at kombinere sit ophold med dagsudflugter til eksempelvis Fehmarn, Kiel, Lübeck og Holstenske Schweiz.

De morderiske weekender arrangeres 24. – 26. oktober, 21. – 23. november, 5. – 7. december 2003, 13. – 15. februar, 5. – 7. marts og 26. – 28. marts 2004.

Yderligere informationer:
Hotel Genueser Schiff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us