Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Mobilselskab giver fri roaming på feriedestinationer

Fra den 18. maj 2015 kan kunder hos 3 bruge deres smartphone på samme vilkår som i Danmark, når de rejser til Spanien, Grækenland, Portugal, Malta og Cypern.

Forud for sommerferien udvider teleselskabet 3 nemlig sit 3LikeHome-koncept, der byder på nul roamingafgifter på sms, tale og data i udvalgte lande. Med introduktionen af ”3LikeHome” sidste år har 3 indtil videre sløjfet roamingafgifterne i 19 lande.

– Vi vil gerne give vores kunder den bedste mobiloplevelse, uanset om de er i byen, på festival eller på sommerferie i udlandet. Vi ved, at det betyder meget for dem at være online overalt. Rigtig mange danskere er i fuld gang med at planlægge sommerferien. Derfor melder vi de nye lande ud nu, så vores kunder kan tage den gode nyhed med i deres ferieovervejelser og valg af rejsemål, siger Morten Christiansen, CEO for 3 Danmark.

Ifølge Danmarks Statistiks seneste EU-turismeundersøgelse fra 2013 foretager danskerne 4,7 mio. rejser om året. Danskernes foretrukne feriedestination har i flere år været Spanien, hvor 14 procent af rejserne går til. Det svarer til, at danskerne tog til Spanien 658.000 gange i 2013. Med 3’s seneste udvidelse kan 3LikeHome nu bruges i 24 lande – deriblandt ni af de ti lande, som danskerne rejser mest til.

– Spanien har især længe været efterspurgt af vores kunder, så det er herligt at kunne meddele dem i dag, at 3LikeHome inden sommerferien også omfatter Spanien. Mobilen er for mange af dem blevet en nyttig rejsepartner med funktioner som GPS og rejse-apps. Samtidig er kunderne vant til at dele deres dagligdag i realtid – lige nu og her. Og selvfølgelig vil de også gerne dele deres ferieoplevelser på de sociale medier med det samme, fortæller Morten Christiansen.

3LikeHome kan allerede bruges i Belgien, England, Finland, Frankrig, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Nordirland, Norge, San Marino, Schweiz, Skotland, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig. Fra den 18. maj kan 3’s privat- og erhvervskunder også bruge mobilen i Spanien, Grækenland, Portugal, Malta og på Cypern på samme vilkår som i Danmark.

3LikeHome dækker:

– Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
– Modtagelse af kald og opkald til danske numre
– SMS/MMS til danske numre
– Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement, og
– Opkald til udenlandske numre koster almindelig udlandstakst

Med 3LikeHome kan man surfe løs med den mængde data, man har inkluderet i sit abonnement – dog højst 10 GB, samt ringe og sende SMS’er til alle danske numre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us