Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Michelinstjerner skal trække krydstogtsturister til Aarhus

Tallet for krydstogtsturister i Aarhus er blevet femdoblet på få år, og nu tager byens turistmedarbejdere på rundtur til de amerikanske rederigiganter med en salgstaler, der blandt andet indeholder talen om byens Michelinstjerner.

I 2010 lagde 6.325 krydstogtgæster til havn i Aarhus – i år forventes flere end 70.000 gæster at gå i land i den jyske hovedstad.

– Konkurrencen på cruisemarkedet er hård, og det har været et langt sejt træk at nå så pæne resultater. Vi har brugt flere år på at opbygge vores nære og gode relation til de store, internationale rederier, og det er den indsats, der nu bærer frugt. Sidste år havde vi 11 krydstogtanløb, og i år har vi allerede 28 bekræftede anløb svarende til over 70.000 gæster. I 2017 forventer vi endnu flere, siger Nicolai Krøyer, der er kundechef hos Aarhus Havn.

Sammen med Peer H. Kristensen, der er direktør i VisitAarhus, sætter han onsdag kurs mod Miami for at udbygge relationen til de store amerikanske rederier. Med sig har de en fuldt booket mødekalender og en salgstale, der sidste år blev opgraderet med afsnittet om byens første Michelin-stjerner.

Og ifølge Peer H. Kristensen er repræsentationen i den internationale spiseguide et funklende kort at have på hånden i kampen om rederiernes gunst:

– Når vi sidder over for amerikanske krydstogtrederier og skal markedsføre Aarhus, så er Michelin-stjerner altså noget, der batter. Vi kan godt fortælle rederierne, at Aarhus er en fantastisk by, men Michelin-stjernerne er et meget konkret og anerkendt trumfkort.

Illustration: Regal Princess. Fotograf: Ole Brikner/Aarhus Havn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us