Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Kanosejlads på Viborg-egnen

Viborg-egnens Turistråd er nu klar med ny folder om kanosejlads på Viborg-egnen, hvor der er masser af forslag til spændende naturoplevelser.

Folderen indeholder information om, hvor og hvornår man må sejle i kano på Viborg-egnens mange vandløb og giver forslag til seks ture.

De meget populære ture på Gudenå og Karup Å er suppleret med nye forslag til ture på Skals Å, Nørreå, Hjarbæk Fjord og Viborg-søerne.

Alle ture giver lejlighed til dejlige oplevelser – både naturmæssigt, men også sammen i en familie – og turene henvender sig til både begyndere og øvede.

– Kanosejlads er in for øjeblikket, og egnens turistbureauer og -informationer får mange henvendelser om mulighederne for kanoture. Med den nye folder kan vi give en bedre information om mulighederne og inspirere til nye ture. Skals Å og Nørreå byder på helt unikke naturoplevelser og anbefales varmt af de, der har prøvet turene. Den nye folder henviser til både kanoudlejere og landgangssteder på turene og derved håber vi, at endnu flere vil få adgang til disse oplevelser, oplyser Alice Bank Danielsen, der er marketingchef på Viborg Turistbureau.

Bag den nye folder står Viborg-egnens Turistråd (Aalestrup, Bjerringbro, Hvorslev, Karup, Kjellerup, Møldrup, Tjele og Viborg kommuner) i samarbejde med Viborg Amt og Firkløversamarbejdet (Hvorslev, Møldrup og Tjele kommuner).

Desuden har Bjerringbro Kanoudlejning og Skringstrup Kursus- og Feriecenter siddet med i arbejdsgruppen bag den nye folder, der er støttet med midler fra Friluftsrådet.

Kanofolderen er trykt i 5.000 eksemplarer, og kan rekvireres hos egnens turistbureauer, hos kanoudlejere eller at hente den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us