Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Julekoncert i Viborg

Traditionen tro holder Skovgaard Museet julekoncert.

I år kan man høre Cantores Wibergis, dirigeret af Ejner Nielsen og Asger Pedersen. Hør koret fremføre julemusik fra mange lande og flere århundreder og kom i julestemning i Skovgaard Museets smukke, højloftede stuer, hvor man også kan se, hvad der prydede toppen af Skovgaard familiens juletræ.

På museet er der samtidig lejlighed til at se den netop åbnede juleudstilling, hvor Skovgaard Museets nisser har været på spil. Her op til den travle juletid vil de gerne hjælpe med at fejre museets 70 års fødselsdag. De har fundet deres 24 yndlingsværker frem og har hængt dem op på museet. Blandt de mange billeder har de 24 nisser hver valgt deres favorit. Se de 24 værker og hør, hvorfor nisserne har valgt netop dem. Nisserne fortæller også de gode historier, der gemmer sig bag hvert billede. Du kan så vælge dit eget yndlingsværk blandt de 24 og stemme om, hvilket et, du synes, er det bedste, smukkeste eller sjoveste. Så kan vi til jul afsløre, hvilket har fået flest stemmer og er blevet Viborgs yndlingskunstværk.

Kom ind på Skovgaard Museet og se de 24 værker, du kan stemme på. Vælg det, du bedst kan lide og aflever din stemme i stemmeboksen på museet for at deltage i lodtrækningen om præmier.

Julekoncerten afholdes søndag den 2. december 2007 kl. 14:30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Julekoncert i Viborg

I Viborg Musiksal afholdes der for første gang en julekoncert med en række af Viborg Musikskoles lærere, der spiller barokmusik af blandt andet Telemann, Bach, Fasch, Händel, Duron og Hotteterre.

Blandt de værker, der bliver spillet kan nævnes Joh. Seb. Bachs 4. Brandenburgkoncert med cembalo, strygere, blokfløjte og tværfløjte. G. Ph. Telemanns har skrevet en lang række triosonater, her spilles triosonate i c-moll for blokfløjte, violin, cembalo og gambe. Samme besætning tilføjet en tværfløjte spiller Fasch koncert i Bb-dur. 3 stykker skiller sig ud fra de øvrige, idet det er tidlig spansk barokmusik. Det er 2 sange og en kantate af den spanske komponist Duron. Af anden vokalmusik er der bl.a. Händels “4 songs in different languages”.

De medvirkende i koncerten er: Susanne Klausen, tværfløjte, Anna Binkova, violin, Birgit Arenkiel, blokfløjte, Lisbeth Munk, sang, Christian Spillemose, cembalo, Bent Melvej, bratsch, Grethe Kvist, violin og Henrik Holm, viola da gamba.

Julekoncerten finder sted torsdag den 4. december 2003 kl. 19.30.

Det er hensigten at julekoncerten bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us