Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Istiden vender tilbage til Aarhus

Lørdag den 14. maj 2016 slår Naturhistorisk Museum Aarhus dørene op til en udstilling, der sender gæsterne tilbage til istiden.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde med Aalborg Zoo og med støtte fra Nordea-fonden og gør museets gæster klogere på, hvordan Danmark blev skabt, om istiden kommer tilbage, hvordan den uldhårede mammut egentlig så ud og meget mere.

Om få uger begynder Naturhistorisk Museum nedkølingen til udstillingen, når en stribe isterninger bliver placeret rundt omkring i Aarhus. Indfrosset i isen gemmer sig fribilletter til ‘Tilbage til istiden’ – og de mest kreative og varme gæster kan i løbet af påskeugen få fingrene i dem. Museet håber, at vejret hjælper til med nedsmeltningen, men ellers er man velkommen til at tage alternative midler i brug og hakke, pille, smelte eller vente sig til fribilletter.

Får man fat i billetter, kan man glæde sig til en frossen og fascinerende oplevelse på Naturhistorisk Museum. Her vil man fra lørdag den 14. maj bl.a. kunne besøge Mammutsteppen, hvor den uldhårede mammut regerer, følge menneskets kamp for oplevelse i de benhårde, iskolde omgivelser og få viden i forskningsteltet, hvor museet gør gæsterne klogere på, hvad pollen, DNA og iskerner kan fortælle om istidens natur.

Illustration: Istiden vender tilbage til Aarhus den 14. maj 2016, når Naturhistorisk Museum Aarhus slår dørene op for en ny stor udstilling, der er støttet af Nordea-fonden. Foto: Naturhistorisk Museum Aarhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us