Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Indbydende smagsoplevelser i Københavns Lufthavn

Danmark har i de senere år skabt en stærk profil inden for madlavning og er i den grad sat på det gastronomiske verdenskort.

Indgangen til Danmark for luftfarten er Københavns Lufthavn og her er udvalget stort på madkortet. I Københavns Lufthavn findes der nye appetitvækkende dufte og smagsvarianter på begge sider af sikkerhedstjekket, så både de rejsende og de som skal hente eller bringe har mulighed for at få stillet sulten.

Nu bliver muligheden for at spise sig mæt i verdens bedste lufthavnsmad endnu bedre, når restauranterne Aamanns, gorm’s og YO! Sushi åbner i lufthavnen i starten af 2015. De tre enheder er alle drevet af SSP, der siden 1975 har drevet restauranter og cafeer i Københavns Lufthavn og i dag står bag mange af lufthavnens mad og drikke udbud. Disse omfatter flere af Københavns mest populære restauranter som MASH, der tilbyder sofistikeret amerikansk mad med et twist af dansk uhøjtidelighed, og Le Sommelier, der i 2013 vandt en FAB award for bedste kok-ledede lufthavnsrestaurant.

Københavns Lufthavn vandt desuden i juni prisen ’verdens bedste café- og restaurantudvalg’ ved FAB Awards 2014.

– Vi stræber helt bevidst efter at tilbyde vores rejsende så mange indbydende madoplevelser som muligt. Smag er særdeles individuel og derfor har de fleste en mening om, hvad de ønsker at spise. Derfor er det vigtigt, at der er variationer for alles smag og pengepung, og at pris og kvalitet stemmer overens. Vi lægger stor vægt på, at der værnes om kvaliteten på råvarer og at restauranterne er omhyggelige med det produkt, de tilbyder de rejsende. Dette afspejler de tre nye enheder i den grad – når en dansk traditionsret, sydeuropæisk køkken og japansk kunstservering snart byder sig til i Københavns Lufthavn, siger Lise Ryevad, Director, Airport Sales, Københavns Lufthavn.

Åbningerne i starten af 2015 spænder fra dansk til asiatisk. Aamanns er kendt for det klassiske smørrebrød, gorm’s for smagen af Italien og YO! Sushi bragte som de første begrebet japansk ‘Kaiten” sushi bar (retter leveret via et transportbånd) til Europa, og tilbyder nu sine kunder en bid af Tokyo over hele verden.

Så hvad enten man vil forlænge følelsen af at være i Danmark eller tage forskud på ankomsten til Italien eller Japan, skal man nok finde den rette restaurant i lufthavnen.

De danske kokke Gorm Wisweh og Adam Aamann er kokkene bag henholdsvis gorm’s og Aamanns, og selvom maden har rødder i forskellige lande, har de en fælles kærlighed til kvalitetsråvarer. Hos Aamanns er det netop kærligheden til kvalitetsråvarer, der er omdrejningspunktet i missionen mod at bringe den danske frokost tilbage til spisebordet og særligt med fokus på smørrebrød.

Også YO! Sushi åbner i Københavns Lufthavn som den første af kædens restauranter på dansk jord. YO! Sushi har eksisteret siden 1997 og blev først introduceret i England, men har siden åbnet restauranter i hele verden.

Alle tre restauranter tilbyder desuden deres retter som ’to-go’ til de rejsende, der synes, at restauranternes retter frister mere end maden om bord på flyet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us