Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Hotel i Stavanger genåbner i miljøvenlig udgave

Et hotel i Stanvanger i Norge, Radisson Blu Royal Stavanger, er blevet renoveret for 70. millioner kroner, og resultatet er et miljøvenligt hotel i topklassen, hvor der med inspiration fra den norske natur er skabt en glamourøs atmosfære.

Hotellet satser derfor i fremtiden både på miljø samt eksklusive oplevelser for hotellets gæster.

Som en del af Rezidors Responsible Business program er Radisson Blu dedikeret til konceptet, Think Planet, som har til formål at reducere energiforbruget ved alle hoteller. Derfor har Radisson Blu Royal Stavanger blandt andet investeret i LED-belysning, installeret nyt ventilationssystem og har indgået et samarbejde med Siemens, som sænker energiforbruget med 26 procent om året. I Danmark samarbejder Blu Scandinavia Hotel i Århus også med Siemens om lignende tiltag.

– Vi har allerede fået meget for vores miljøsatsning. Alene i kraft af vores køkkeninvesteringer har vi reduceret energiforbruget med 60 procent hver måned siden juni, siger Gaute Birkeli, General Manager Radisson Blu Royal Stavanger.

I løbet af 2014 og 2015 vil også restaurant og toiletter blive renoveret, og hotellet vil investere yderligere i Think Planet-konceptet.

På trods af de miljøvenlige løsninger, er der intet primitivt over det nye Radisson Blu Royal hotel i Stavanger. Hotellet, som har 215 værelser herunder 8 suiter og 60 business class værelser, har gennemgået en komplet renovering. Udover at gæsterne vil få deres nattesøvn i Jensen-senge, er hotellet designet med inspiration fra den norske natur. Farvepaletten består af guld og naturlige mørke farver som en hyldest til den nordiske kulturarv, og fællesområderne såsom receptionen, restaurant, lounge og baren er inspireret af vikingetiden med et moderne touch.

– Jeg er glad og stolt over endelig at kunne åbne dørene til det nye Royal Stavanger. Det er et bevis på, at vi virkelig er det ledende internationale hotel i Stavanger. I tæt samarbejde med de bedste arkitekter og designere ser vi på flere spændende koncepter for restauranten. Ambitionen er at skabe en atmosfære med en særegen stil og livlig service og gøre dette til Stavangers sociale scene med mad og drikke på et højt niveau, siger Gaute Birkeli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us