Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum åbner nu op for en udstilling af håndstrik med 30 værker fremstillet af foreningen “Seriøs strik …. for Sjov”, hvis formål er at sætte fokus på, at det kan og bør tages seriøst at arbejde med håndstrik.

Medlemmerne skal udfordre og inspirere hinanden, og det skal være nytænkende, sjovt, udfordrende, givende og inspirerende.

Formålet med udstillingsprojektet i Horsens er at synliggøre håndstrik som personligt udtryksmiddel og at sætte fokus på de muligheder, der ligger i at lade sig inspirere af mangfoldigheden i kunst og kultur, i naturen, i ens egen bevidsthed og i fantasier og drømme.

Foreningen 2007 har siden 2007 arbejdet med en række temaudstillinger, og i oplægget til udstillingen i Horsens hed det:

– at det færdige produkt skal være inspireret af noget specielt – gerne lidt ”skævt” – og at det færdige produkt skal kunne bæres på kroppen.

Udstillingen er færdigstrikket fredag den 11. marts 2016 kl. 14.30 på Industrimuseet i Horsens, og senere vil udstillingen blive udstillet tre andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.