Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Gourmetruten præsenterede H.C. Andersen

Tre af deltagerne i kæden Gourmetruten, nemlig Rold Gl. Kro, Hotel Phønix fra Hjørring og Hvalpsund Færgekro havde lavet en flot stand på “Ferie for Alle 2004” i Messecenter Herning.

De tre kroværter i H.C. Andersens ånd: Fra venstre ses Bent Klit Christensen fra Rold Gl. Kro, Birgitte M. Nielsen fra Hotel Phønix og Peder Holm fra Hvalpsund Færgekro.

De tre deltagere var klædt ud i H.C. Andersens stil med høj hat og kjole og hvidt, og selve standen var som en hyggelig lille stue. Den specielle udklædning tiltrak mange gæster på udstillingen og skyldes mottoet: “At rejse er at leve”, hvilket passer godt ind i Gourmetrutens budskab og tilbud: Nemlig store flotte fem retters gourmetmiddage med mulighed for at foretage en rundrejse blandt rutens medlemshoteller og kroer.

Bent Klit Christensen fra Rold Gl. Kro, Birgitte M. Nielsen fra Hotel Phønix og Peder Holm fra Hvalpsund Færgekro var de stolte repræsentanter for Gourmetruten og de havde lavet en mulighed for at gæsterne på rejse- og feriemessen kunne komme lidt billigere afsted på en spændende oplevelse.

– Vi lægger vægt på at komme i kontakt med vore gæster og besøgende her på messen for at fortælle dem om Gourmetruten, fortælle dem om de anderledes oplevelser vi kan give dem – nemlig en fem retters gourmetmenu, en overnatning og en morgenbuffet. Et luksusprodukt, man kan forkælde sig selv med, fortalte Peder Holm fra Hvalpsund Færgekro.

Bent Klit Christensen var meget spændt på at deltage i messen:

– Vi har jo allerede nu mange gæster her fra området.

Men Birgitte M. Nielsen kunne fortælle at Gourmetruten og de involverede kroer og hoteller har deltaget i flere udstillinger, blandt andet i Norge, Sverige og de danske messer og udstillinger.

– Vi er alle medlemmer af Danske Kroer & Hoteller, men i det samarbejde har vi lavet et samarbejde i samarbejdet, nemlig Gourmetruten. Vi er blevet enige om at lave det her luksusprodukt og hæve os lidt. Det betyder ikke gæsterne kun kan få gourmetmad, men vi spænder os meget vidt i vore forretninger, men vi er naturligvis især til for de gæster der gerne vil have mere end et simpelt ophold, fortalte Bent Klit Christensen.

De deltagende kroer i Gourmetruten har samarbejdet i mange år, men selve ruten har nu eksisteret i fem år.

– For syv år siden blev de første spæde skridt til samarbejdet taget, fortalte Bent Klit Christensen.

Da midtjyderne er kendt for at ville handle havde de tre kroer og hoteller lavet en sjov lille aktion, hvor prisen på et ophold svingede og så kunne ivrige jyder ellers lette tegnebogen, men så også se frem til et spændende ophold.

Link:
Gourmetruten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us