Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Fornyelsen af Tønder Festival er blevet taget godt imod af publikum

De første 2.000 har allerede sikret sig billet til Tønder Festival 2013.

Den traditionsrige folkfestival fornyede sig selv sidste år, og det kunne publikum godt lide. Årets første navne er nu klar, og her er de: Flogging Molly, Billy Bragg, Carolina Chocolate Drops, Dervish og Pokey LaFarge & The South City Three.

Festivalledelsen havde ladet en mindre revolution rulle hen over Tønder i 2012 med nye scener, ny festivalplads, nye navne, andre publikumsfaciliteter og meget andet. Så selvfølgelig var de en anelse nervøse for, hvordan publikum på den snart 40 år gamle festival ville reagere.

”Tak for de mange respektfulde nyskabelser”, ”Vi har aldrig før hørt så meget musik på Tønder, som i år”, og ”Hold da helt op. Tønders udbud af hand made music var magisk,” lød nogle af tilbagemeldingerne. At det ikke bare er sød snak, viser interessen for dette års festival. Allerede nu har omkring 2.000 mennesker købt billet til festivalen 22. til 25. august 2013.

– Vi var meget glade for den positive tilbagemelding, vi fik sidste år. Det var jo en ny og forandret festival, vi inviterede publikum til. Og jo, mange var skeptiske. Men de blev positivt overraskede. Både festivalveteranerne og de mange nye publikummer tog godt imod forandringerne, de nye musiknavne og stemningen på den nye festivalplads. Jeg tror, alle fornemmede den entusiasme, festivalen og alle vores medarbejdere lagde for dagen, siger Carsten Panduro, kunstnerisk leder af Tønder Festivalen:

– Fornyelse er helt nødvendig, og vi oplever jo, at den folk- og rootsmusik, Tønder altid har stået for, er mere populær og efterspurgt end nogensinde. Vi læser tidsånden og tilbyder både nye og ældre navne. Men vi kan derudover tilbyde noget, som ingen andre kan: Vores helt egen måde at lave festival på med en atmosfære, hvor musikken lever og pulserer i hver en krog, og hvor publikum er helt tæt på musikkens rødder og dens fornemste udøvere.

Sidste års festival var første etape af en treårs-plan. Tønder Festival 2013 bygger videre på det fundament, der blev skabt i 2012. Musikprogrammet vil være mangfoldigt og rumme både nye indie-orienterede navne og stærke veteraner – internationale og danske. Publikum kan også glæde sig til nye oplevelser og faciliteter, som festivalen er i fuld gang med at forberede.

Èn ting er sikkert. Den særlige ”Tønder Festival Feeling” vil møde publikum, så snart de træder ind på festivalpladsen. Den vil være til stede under teltdugen i de velkendte Telt 1 og Telt 2, i Spejlteltets hyggelige caférammer, i P4-teltet med direkte radioudsendelser, foran den nye store friluftsscene – og naturligvis i den traditionsrige Visemølle, Kulturhuset og Kunstmuseet.

Link:
Tønder Festival –  http://www.tf.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us