Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Februar skal være Wondercool i København

Februar måned 2012 skal være mere cool end kold i København, og det skal festivalen Wondercool være med til.

Hele februar bliver derfor til en kulturmåned med alt fra skalddyrsfest og videokunst til kinesisk nytår og musikoplevelser.

Det er Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Art Festival, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center, Copenhagen Cooking, rockfestivalen FROST og Copenhagen Fashion Festival, der sammen med Wonderful Copenhagen er gået sammen om at skabe den tilbagevendende kulturfestival, der skal få københavnerne ud af lejlighederne og turisterne til byen.

Copenhagen Jazz Festival byder på kantet og cool vinterjazz fra lokale og internationale navne, og rock-festivalen FROST har allerede varslet to topnavne, amerikanske Wilco og Clap Your Hands Say Yeah, og flere kommer til. Sidste år var der blandt andet koncert på en stripklub og i en række kirker, og også i år kan man forvente alternative venues på FROST programmet.

Én af de københavnske sommer-succeser, madfestivalen Copenhagen Cooking, inviterer i sin vinterudgave blandt andet på skalddyrsweekend, kinesisk nytår på restaurant LêLê og nordiske mesterskaber i sildeopskrifter, hvor både private og professionelle dyster på Nyhavns Færgekro.

I det mere kunstneriske hjørne tager Copenhagen Art Festival, som optakt til festivalen i august 2012, hul på en række videovisninger og performances med udgangspunkt i sociale fællesskaber. Videokunsten kan ses på de fem kunsthaller, hvor de respektive direktører vil vise rundt.

Og Dansk Arkitektur Center byder på guidede søndagsture i Frederiksstaden og i Ørestad, hvor bygninger som bl.a. VM-Bjerget og hotel Bella Sky er med til at skabe opmærksomhed om danske arkitekter internationalt.

Også de modeinteresserede bliver inviteret til festivitas, når modeugens åbne del, Copenhagen Fashion Festival, har modeshows på gadeplan og shopping med rabat på plakaten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at få pirret den æstetiske sans, når Dansk Design Center laver en særudstilling om modens historie.

Yderligere informationer kommer her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us