Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Den Dominikanske Republik er Caribiens bedste golfrejsemål

Den Dominikanske Republik positionerer sig nu yderligere som en af de bedste golfdestinationer i verden. Ved første afholdelse her i november måned af World Golf Awards 2014 kunne Den Dominikanske Republik hive hele to prestigefyldte golfpriser med hjem.

Den Dominikanske Republik blev udnævnt til ”Caribiens bedste golfdestination”. Samtidig blev golfbanen ”Teeth of the dog” på det legendariske golfanlæg Casa de Campo på den dominikanske sydkyst kåret som ”Caribiens bedste golfbane”. Desuden blev det 7.000 hektar store resort Casa de Campo i La Romana for nylig hædret med den prestigefyldte pris ”Årets Golfresort” i kategorien ”Resten af Verden” ved den årlige IAGTO Awards*.

– World Golf Awards hylder og fremhæver fremgangen inden for golfturisme. Det er en stor ære at blive udnævnt som Caribiens førende golfnation og at blive belønnet med hele to prestigefyldte priser, fortæller Patricia Polanco de Olmos, direktør for Den Dominikanske Republiks Turistråd i Norden.

I 2013 blev Den Dominikanske Republik udnævnt som den bedste golfdestination i Caribien og Latinamerika for anden gang af IAGTO. Og i år er det populære golfanlæg Casa de Campo så blevet anerkendt med udmærkelsen ”Årets Golfresort”.

– Det er et stort bevis på, at vi er på forkant inden for golfturismen og opfattes som en golfdestination i verdensklasse. Udmærkelsen fra IAGTO er en af de bedste anerkendelser, man kan få, idet den beror på vurderinger fra 500 golf-rejsearrangører fra 62 lande, der har stemt på deres favoritbaner, konstaterer Patricia Polanco de Olmos.

Med mere end 25 forskellige golfbaner er Den Dominikanske Republik et golfparadis, ikke mindst blandt danskerne. Det tropiske klima gør det muligt at spille året rundt, og den danske golfsæson kan således forlænges med flere måneder.

Destinationen tilbyder golfbaner i verdensklasse med varierende sværhedsgrad. Der er både baner i bjergene og i indlandet, ligesom der findes udfordrende baner langs den vindbidte kyst, hvor man også finder en storslået udsigt over Det Caribiske Hav i syd og Atlanterhavskysten i nord. Du kan endda slå ud over en klippe. Mange baner er udformet i unikt design lavet af golflegender som Greg Norman, Jack Nicklaus, Robert Trent Jones, Pete Dye og Nick Faldo og tiltrækker golf-entusiaster fra hele verden.

Det prisbelønnede luksus-resort Casa de Campo tilbyder 90 huller opdelt på tre forskellige og udfordrende golfbaner: Teeth of the Dog, Dye Fore og The Links. Teeth of the Dog er anlæggets ældste og mest kendte bane, og den er rangeret nummer 1 i regionen. Banen blev indviet for 40 år siden og var den første til at tiltrække golfturister til Den Dominikanske Republik. Bill Clinton, George W. Bush, Ricky Martin, Ivan Lendl og Mikhail Gorbatjov er bare nogle af de kendte personligheder, som har spillet her. Andre golfbaner i topklasse rundt i landet er Punta Espada Golf Course på Cap Cana Resort samt Corales Golf Course på PUNTACANA Resort & Club.

World Golf Awards er en del af World Travel Awards, der ofte betegnes som ”rejsebranchens oscar-uddeling”. Den første udgave af World Golf Awards fokuserer på 130 ledende golfnationer, som er med til at forme fremtiden inden for golfindustrien.

Yderligere information: http://www.godominicanrepublic.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us