Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Campingvogn med første sal

I dag består mange familier af flere medlemmer end ”bare” mor, far og 2 børn. Den moderne sammenbragte familie består ofte af helt op til 4 børn eller flere, og det sætter et stort krav til ferieformen.

Hvis man skal af sted på ferie, og er en familie på 7-8 medlemmer, kan det meget hurtigt komme til at blive meget dyrt med fly, hotel og billeje.

Hvis man i forvejen er campist, kan det kræve en enten meget stor campingvogn, eller et stort telt til børnene ved siden af. Ingen af disse ting er nødvendigvis særligt praktiske. Der er mange der ikke bryder sig om at køre med en stor campingvogn på krogen og en stor campingvogn sætter et vist pladskrav til de campingpladser man ønsker at besøge.

Et stort telt ved siden af til børnene kan fungere fint om sommeren, men hvis vejret er dårligt eller det er koldt udenfor, bliver børnene nok ikke glade for denne løsning. Samtidigt kræver det også en del af pladsens størrelse, eller man skal bestille separat plads til både campingvogn og telt. Derfor ville det jo være dejligt hvis man kunne være hele familien i en almindelig størrelse campingvogn.

Det lyder temmelig urealistisk, men nu kan det faktisk lade sig gøre. Før hen var børnene nødt til at sove meget tæt, sove på gulvet, eller imellem mor og far. Dette er nu slut. Nu kan alle komme til at sove godt.

Campister kan nemlig nu bestille den nye LMC med en ekstra sovekabine på taget, kaldet et tagtelt. Tagteltet giver to ekstra komfortable sovepladser med adgang via en stige. Sovekabinen er udstyret med tagluger, lys, ventilation og varme. Så det er ikke noget problem at holde kulden ude på selv den koldeste efterårsdag eller om vinteren.

At have et ekstra soveværelse på taget, kan også være praktisk for bedsteforældre der gerne vil på ferie med deres børnebørn. Når børnebørnene ikke er med på ferie, klappes tagteltet nemt sammen og campingvognen fungere som den perfekte vogn for 2 personer igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us