Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Aalborg Lufthavn: Rejsebureau starter direkte rute op til Antalya

Hollandske Sundio Group, der ejer det danske rejsebureau Sunweb satser fremover på Aalborg Lufthavn, som et centralt element i ambitionerne om, at bliver blandt de største rejsebureauer i Danmark.

Til næste forår, altså i 2015, åbner Sunweb en direkte flyrute fra Aalborg Lufthavn til Antalya i Tyrkiet, og ekstra fly i højsæsonen, eksempelvis påske og efterårsferie. Derudover indledes der samarbejde med Norwegian på ruten Aalborg – Palma de Mallorca.

Målet er at Sunweb indenfor tre år skal være Nordjydernes foretrukne rejseselskab til Tyrkiet og Middelhavet.

– Vi kan gennem vores samarbejde med med den andre Sundio Group selskaber byde på et meget stort udbud, særligt på All inclusive hoteller i Tyrkiet, og store prismæssige fordele qua vores volume, alt det kommer nu i endnu højere grad danskerne til gavn. Og vi ser et stort potentiale i Aalborg Lufthavn og hele Nordjylland som region og glæder os til i det nye år, at tage vores eget direkte fly til Antalya i brug, siger Hugo van Drie, direktør for Sunweb Danmark.

Det nye direkte Sunweb-fly til Antalya er af typen Airbus 321 flyver hver fredag fra den 7. maj 2015 kl. 14.50 fra Aalborg Lufthavn til Antalya. Prisen for en returbillet starter fra kr. 2.059,- eller indgår som en del af en pakkerejse med fly+hotel købt hos Sunweb.

– Den nye flyrute er led i en række nye tiltag fra Sunweb, som vi sammen med Sundio Group bringer ind på det danske rejsemarked. Vi har en ambition om, at vi indenfor de næste tre-fire år runder 100.000 gæster på vores sommer- og vinterrejser. Og vi har en klar ambition om, at vi inden for tre år skal være Nordjydernes foretrukne rejseselskab, når turen går til Middelhavet, siger Hugo van Drie.

Foruden Sunwebs eget fly til Antalya, kommer Sunweb til at samarbejde med Norwegian omkring deres flyafgang til Palma de Mallorca i sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us